Building the Labyrinth

Building the Labyrinth

The labyrinth at the Clophill Centre is the culmination of a year of planning and preparation by a group of lightworkers who meet regularly at Earthlight Healing in Maulden. The Labyrinth was finally constructed in mid April on a site that had been carefully selected in the Autumn of 2009.

The exact size, shape and components of the labyrinth were the subject of several meetings during the winter 2009/10 where the specifications were channelled and then discussed and agreed.

The purpose of the labyrinth is to help raise the vibrational frequency of the land at The Clophill Centre. In doing so, it will benefit all those who live at the Centre and visit it. It can also provide a sacred space for meditation and reflection, enabling the user to connect with the Spirit of Mother Earth as well as guides from the Universe.

Visitors may also use the labyrinth as a space for cleansing. By walking to the centre of the labyrinth, you can, by intent, connect into your own energy field and seek to remove any stagnant energy or accumulated cludge and fluff. As you return outwards you can ask Mother Earth and the Universe to refill the spaces with the pure white light from the Creator.

More details of the actual creation of the Labyrinth will be posted on the farm page soon.

To learn more about the local lightworkers visit: www.earthlighthealing.org.uk